GreekArt Left

Greek Art ®

Icoane si Obiecte De Cult

Etalonul Calitatii

Produsele Greek Art Greek Art, obiecte bisericesti, obiecte de cult, articole religioase

Cum va place acest website?

Excelent! Arata foarte bine.
Imi place, e frumos.
Cred ca se putea mai bine.
Nu ma intereseaza aspectul.
Nu imi place; incercati altceva.
Imi placea mai mult varianta veche.

Rezultate


Page Rank


Sfinte vase arhieresti 2

Greek Art » Potire, Sf Vase, Tiplote »
Sfinte vase arhieresti 2

Pret informativ

Contactati-ne aici!

cupa argint, capacitate: 1250 ml, 50 cm inaltimeImportant: pretul final al obiectelor prezentate pe site, depinde de suma finala a comenzii, si perioada de vanzari.

Descriere


Sfinte vase ingeri mari

Sfintele vase, sfintele taine sau sfantul potir,obiecte de cult fundamentale in biserica crestin ortodoxa catolicagreco-catolica si ortodoxa pe stil vechi, (potirion, kalix, cupa, pahar) esteun vas in forma unui pahar sau a unei cupe cu picior, de diverse dimensiuni, incare cardinalul, episcopul sau preotul toarna in timpul liturghiei vinul si apafolosite la Proscomidie si sfintite apoi si prefacute in Sfantul Sange pentruimpartasirea clericilor si credinciosilor.

Sfantul disc (o discos, patena) este un vas din metalargintat sau aurit, in forma unei farfurii plate (mai rar de forma unui taler octagonal) , sustinut de regula, pe un picior scund (in unele partti se intrebuinteaza si discul fara picior, ca patena din ritul romano-catolic). Pe el se pun Sf Agnet si miridele care se scot din prescurile folosite la Proscomidie pentru sfintirea lor la Sfanta Liturghie, precum si Agnetul dinainte sfintit, folosit la Liturghia Darurilor mai inainte sfintite.


Sfintele vase sunt grecesti, import grecia de la partenerii nostrii, avand cea mai buna calitate  sub aspectul pretului de cost. Obiectele noastre bisericesti sunt aurite cu cel mai gros strat de aur existent pe piata, avand totodata si cea mai mare calitate. Datorita auririi superioare, obiectele existente in magazinul nostrum au si cea  mai mare durata de viata pe piata obiectelor de cult bisericesc din Romania. Vanzarile pot fi si online, magazinul nostru oferind totodata si serviciul de plata in rate